Tökéletes feltöltődés Budapesten egy 14. kerületi hotelben!

június 12, 2019 Off By Polo Marco

Budapest főváros, gazdasági, kulturális és turisztikai központ. Egy igazi nyüzsgő világváros. Több, mint egymillióan élnek itt, és nagyon sok átutazó is felkeresi a fővárost. A hotelek mindenkit szeretettel várnak. A parti funoknak a belvárosban, a csendes, nyugodt pihenésre vágyóknak a 14. kerületben érdemes szobákat foglalnia.

Tökéletes feltöltődés a Szőnyi Hotelben.

Miért ajánljuk Budapesten a 14. kerületben található hoteleket?

Ez a kerület közlekedési szempontból rendkívül kedvező helyen található. Metrókkal, villamosokkal, buszokkal és trolival is utazhatunk, de taxival is gyorsan és kényelmesen célba érhetünk. A kiterjedt közlekedési hálózat ellenére Budapesten a 14. kerületben találhatunk természet közeli, madárcsicsergéssel teli, a nyugodt pihenést garantáló területeket, ahol 3*** hotel is fogadja a feltöltődni vágyókat. Ezért ajánljuk turistáknak, vizsgázóknak, üzletembereknek, illetve túlterhelt munkavállalóknak is, hogy ne hagyják ki ezt a lehetőséget, hiszen egyre több magas minőségű szolgáltatásokat biztosító hotel várja a vendégeket. Egyik közülük a Szőnyi Garden Hotel Budapest*** Superior.

Miért célszerű ezt a hotelt választani?

A háromcsillagos hotel Zugló területén a kerület kertvárosi részén található. A hotel kialakításakor kihasználták a környék legjobb lehetőségeit. Itt élvezhetjük a vidék nyugalmát, de a 21. század komfortjáról sem kell lemondanunk. Egy aprócska kis tó partján napozhatunk, sőt még egy sziklakertecskét is láthatunk. A gyerekeket egy játszótér várja, ahol hinta és csúszda van. De a Szőnyi Garden Hotel Budapest*** Superior szobáiban, éttermében és wellness részlegében testileg és lelkileg is tökéletesen feltöltődhetünk. A szobák világosak, tágasak, saját fürdőszobával rendelkeznek. Minden lakrészhez tartozik hajszárító, led televízió, és természetesen van wifi is.

A 14. kerületben a Szőnyi Garden Hotel Budapest*** Superior-ban a legkeresettebb wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetjük. Van itt sószoba, jacuzzi, finn, bio és infra szauna, sőt még gőzkabin is.