Milyen rendezvényeket szervezz wellness hotelben?

Milyen rendezvényeket szervezz wellness hotelben?

május 29, 2019 Off By Polo Marco

Sokan szeretünk egy wellness hotelben hétvégenként kikapcsolódni. Levezetni a hétköznapok során felgyülemlett stresszt, relaxálni, sportolni, szépítkezni, vagyis testileg és lelkileg is komolyan feltöltődni. Arra azonban talán kevesebben gondolnak, hogy a wellness hotelekben különböző rendezvényeket is lehet szervezni.

Milyen rendezvényeket érdemes wellness hotelekben megtartani?

Ezek a szállók a családok és a vállalkozások számára is több lehetőséget ajánlanak.
A vállalkozások tréningeket, különböző bemutatókat, termékismertető előadásokat, kulturális rendezvényeket tarthatnak a wellness hotelekben. De a terápiás jellegű foglalkozások tökéletes helyszínei szintén lehetnek.
A családok nagyobb ünnepségeket, ballagásokat, eljegyzéseket, keresztelőket, esküvőket vagy évfordulókat szervezhetnek a wellness hotelekben.

Mire figyelj, ha valamilyen családi ünnepséget szeretnél wellness szállóban szervezni?

Döntsd el, hogy melyik nap tartod meg a találkozót és milyen típusú rendezvényre vágysz. Egy meghitt étteremben elköltött szolid ebéddel, vagy egy hangulatos vacsorával egybekötött partival szeretnél ünnepelni. Ez azért fontos, mert a wellness hotelekhez kisebb méretű éttermek, valamint nagyobb rendezvénytermek, illetve kerthelyiségek is tartoznak. De a wellness hotelek a hangulatos ünnepségek mellett parkolókat és szállást is biztosítanak a vendégeknek.

Az alkalom sajátosságai után gondolj az ételekre. A menü pontos meghatározása mellett figyelj a speciális étrendekre. Erre cukorbetegség vagy valamilyen allergia miatt van szükség.
Viszont, ha egy híres cukrászdában készített tortát, vagy valamilyen házi készítésű finomságot szeretnél helyben elfogyasztani, akkor a desszertek tárolási lehetőségeiről mindenképp érdeklődj.

Végül a díszletek és a bútorok elrendezésével kell foglalkoznod. Virágok, gyertyák, szalvéták vagy lámpák. Mi az ami a legjobban illik majd az eseményhez?