Mivel várnak a felnőttbarát szállások?

október 2, 2018 Off By Polo Marco

Kikapcsolódásra, feltöltődésre mindenkinek szüksége van. A mindennapi rutin feladatok, a társas kapcsolatok egy idő után monotonná tesznek. Ezen kívül van néhány stresszes időszak is az életben. Vizsgák, projektek, betegségek szintén plusz feladatokat jelentenek és kimerüléshez vezetnek. Ezért érdemes mindenkinek hosszabb- rövidebb időszakokat önmagára figyelve eltölteni. Erre az egyik legjobb lehetőségeket a felnőttbarát szállások nyújtják.

A felnőttbarát szállodák tökéletes pihenést nyújtanak!

Kiknek érdemes kipróbálnia a felnőttbarát szállásokat?

Mindenkinek, aki szeretne nyugodt körülmények között, gyerekzsivajtól távol feltöltődni. A felnőttbarát szállások ugyanis meghatároznak a vendégeik számára egy minimum életkort. Általában 12-16 évesnél idősebb látogatókat fogadnak. De több olyan hotel létezik, amelyek a nagykorú érdeklődök között is szelektálnak, és egy-egy jól meghatározott csoportjának ajánlják szolgáltatásaikat. Van olyan szálló, amely a fiatal párokat részesíti előnyben, de olyan hotel is, ahol elsősorban a menedzsereket, vagy a 60 év felettieket célozzák meg.

Milyen szállások közül választhatnak a nyugodt pihenésre vágyók?

A felnőttbarát szállások között panziók, villák, 3-4* hotelek is megtalálhatóak. Mondhatjuk azt, hogy az ország minden ismert turisztikai helyszínén fellelhetőek ilyen szállodák.

Milyen szolgáltatásokat biztosítanak a felnőttbarát szállók?

Wellness, spa, gasztronómiai programokkal várják az érdeklődőket.

Kiváló szolgáltatások és élmények a Bükkös Hotelben!

Egy felnőttbarát hotel…

Budapest közelében Szentendrén, a Bükkös Hotel****&Spa várja a pihenni vágyókat. Kellemes kikapcsolódásra, romantikus feltöltődésre, éjszakai kalandra vagy egy exkluzív ünnepségre vágyódik leginkább? Minderre van lehetőség ebben a hotelben. Maximális komfort, pezsgős reggeli, több szauna és gőzkamra, megannyi jégkása, jacuzzi, valamint Beauty Szalon gondoskodik a tökéletes feltöltődésről.