Pihenjünk itthon kastélyszállókban…

szeptember 20, 2018 Off By Polo Marco

Magyarországon számos gyönyörű tájegység van. Büszkék lehetünk, hiszen az ország minden területén találkozhatunk valamilyen egyedi szépséggel. Persze mindenhol fantasztikus kikapcsolódási lehetőségekkel és modern szállásokkal várják a vendégeket. A szállásoknak számos típusa van. Főúri életérzést is kipróbálhatjuk, hiszen kastélyszállókban is pihenhetünk.

Mondhatjuk azt, hogy az ország egész területén megtalálhatóak a kastélyszállók. Így hegyek között, tó- és folyópartok mellett, nagyvárosokban valamint a kisebb települések közelében is kikapcsolódhatunk a kastélyszállókban.

Néhány ismert kastélyszálló…

Hazánkban az egyik legismertebb kastélyszálló a nyugat-magyarországi kistelepülésen Fertődön van. Nevét az Európa számos országában elismert Esterházy családról kapta. A kastélyban gazdagon díszített barokk és rokokó stílus jegyei láthatóak. A vendégek múzeum és koncertterem közelében pihenhetnek. Annak a koncertteremnek a közelében, ahol Hydn is alkotott illetve fellépett…

A kastélyszálló a párokat az emeleten található két személyes, egy hálószobából, szalonból és fürdőből álló lakosztályokkal fogadja.
A családokat, nagyobb társaságokat a földszinten, két hálószobából, szalonból és fürdőből álló lakosztályok várják.

Az Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred egy szintén exkluzív megjelenésű és világhírű kastélyszálló, a „magyar-tenger” partján. A belvárosban található elegáns épületegyüttes, klasszicista stílusban épült és 1824 óta rendszeresen ad otthont a világhírű Anna- bálnak.

A vendégek korhű lakosztályokban pihenhetnek, pálinka és borkóstoláson vehetnek részt, gasztronómiai különlegességeket és a reformkor elismert szereplőinek kedvenc süteményeit fogyaszthatják el. De a kastélyszálló vendégei a legújabb wellness és spa szolgáltatásokat is élvezhetik.