Tegyünk mobil infrapanelt a lakóautóba

Tegyünk mobil infrapanelt a lakóautóba

szeptember 30, 2020 Off By Polo Marco

Ősszel és télen is elmehetünk a családdal kirándulni, akár úgy is, hogy pár éjszakát eltöltünk mondjuk egy lakóautóban. Ez persze csak akkor lehetséges, ha az autóban a fűtés is megoldott. A problémára kiváló és biztonságos megoldást jelenthet a mobil infrapanel. Az infrafűtés hasonló a napsugárzáshoz, ráadásul az infrasugarak élettani hatásai szintén jónak bizonyulnak. Az infrafűtés kedvezően hat az ízületekre, javítja a hangulatunkat, ráadásul a baktériumok sem tudnak megtapadni a panelek felületein. A mobil infrapanelek egyenletes hőérzetet biztosítanak a lakóautóban, konkrétan nem a levegőt hevítik fel, hanem a körülötte lévő tárgyakat, berendezéseket, falakat és nem keverik fel a port, éppen ezért ideális választás az allergiában, asztmában szenvedők számára, hiszen nem okoznak irritációt, ezáltal a kellemetlen tünetek csökkenthetőek. Attól sem kell tartanunk, hogy a levegő szárazzá válik.

A mobil infrapanel meglehetősen innovatív megoldás

A mobil infrapanelek úgy lettek megalkotva, hogy legyen bennük védelem, ha felborulnak vagy túlmelegszenek. Úgy működnek a leghatékonyabban, ha a helyiség közepére helyezzük, ugyanis három irányba fejtik ki hatásukat, előre, hátra és felfelé. Óriási előnyük, hogy azonnal meleget adnak, körülbelül 1 perc alatt elérik a maximális fűtőteljesítményüket, továbbá digitális vezérléssel, termosztáttal és időzítővel is fel vannak szerelve. A kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet, valamint beállíthatjuk a kívánt hőfokot és időzíthetjük is. Működés közben nem hangosak és található rajtuk egy főkapcsoló, amivel pillanatok alatt áramtalaníthatjuk. A mobil infrapanel fogantyúi nem melegszenek fel, tehát bármikor átrakhatjuk egy másik helyre.

A mobil infrapanel segítségével télen is elutazhatunk a lakóautóval, ahol kellemes környezetben hajthatjuk álomra a fejünket.