Mit vigyünk magunkkal a strandra?

Mit vigyünk magunkkal a strandra?

augusztus 26, 2020 Off By Polo Marco

Nyáron a szabadságukat legtöbben valamilyen vízpart közelében töltik el. Ezt a felnőttek és a gyermekek egyaránt élvezik, hiszen nincs is jobb annál, mint amikor a nagy kánikulában csobbanhatunk egyet. A kiérdemelt pihenés előtt viszont be kell pakolnunk minden szükséges dolgot, a gyermekes családoknak ez még nagyobb terhet jelent, hiszen több mindenre gondolniuk kell.

Nézzük hát, hogy melyek az alapvető felszerelések, amelyek okvetlen szükségesek…

A fürdőruha és a törölköző a legalapvetőbb, de célszerű még váltó fürdőruhát is betenni a táskánkba. Gondoskodjunk róla, hogy a család minden tagjának készítsünk be strandpapucsot, hiszen mezítláb elkaphatunk bármilyen fertőzést, de az se kellemes, ha rálépünk egy nagyobb kőre vagy belemegy valami a lábunkba. A váltóruháról se feledkezzünk meg és természetesen a strandjátékokról sem. A gyermekek biztonsága érdekében elengedhetetlen az úszógumi és a strandlabdát is okvetlen vigyük magunkkal.

A nap káros UV sugárzása ellen pedig elengedhetetlen a naptej, a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt. Amint az köztudott, a magasabb faktorszámúak nyújtják a legnagyobb védelmet, ezért célszerű arra törekedni, hogy effajtát szerezzünk be. Ha maximálisan jól akarjuk érezni magunkat a vízparton, akkor egy strandsátor és napernyő is kerüljön be a csomagtartóba, de jellemzően a strandon is van lehetőségünk bérelni.

Az említett felszereléseket javasolt olyan strandtáskába bepakolni, ami kellően masszív és strapabíró, illetve az sem utolsó szempont, ha vízhatlan. A strandtáska vásárlás éppen ezért nem egyszerű, de egy kis utánajárással ma már rengeteg megbízható márka és típus közül válogathatunk.