Strandoljatok ősszel!

szeptember 13, 2018 Off By Polo Marco

Igaz, hogy már véget ért a nyár több strand be is zárt, de a fürdőkért a vizes sportokért rajongóknak most sem kell lemondani a kedvenc szórakozásukról, hiszen kellemes meleg időszak van. Ezen kívül az ország szinte minden területén találhatóak olyan fürdők, amelyek egész évben fogadják a vendégeket. Sőt a következő hetekben akár a Balatonban is fürödhetünk.

Extra programok!

Az indián nyár alkalmából az ismert strandok és fürdők érdekes programokat szerveznek. Koncertek, szauna parti, éjszakai fürdőzés is lesz.

Néhány ismert fürdő!

Ha a fővárosban éltek, vagy dolgoztok, akkor nagyon szerencsés helyzetben vagytok, hiszen Budapesten több uszoda és világhírű fürdők is fogadnak titeket.Itt van például a Szent Lukács Gyógyfürdő és Wellness Központ, ami gyógyulási, sportolási, szórakozási és feltöltődési lehetőségeket biztosít számotokra.

A szabadtéri uszodákban sportolhattok. Akár a hétköznapi edzéseket is helyettesíthetitek ebben a központban. A gőzkamrákban és a szaunák melegében kellemesen relaxálhattok. De a termál víz gyógyító hatásait is élvezhetitek.

A Szent Lukács Gyógyfürdő és Wellness Központ széles körű gyógyszolgáltatásokat is ajánl az érdeklődőknek. Különböző fürdők, masszázsok és persze gyógy- és vízi torna is fogadja az érdeklődőket.

A Dél- Alföldön, Makón az exkluzív kialakítású Hagymatikum várja a térségben kikapcsolódni, sportolni, gyógyulni vágyókat. A babáktól az idősekig mindenkinek ajánlanak valamilyen mozgásformát, sőt természetgyógyász is fogadja az érdeklődőket.

Az egyedi kialakítású medencék viszont fantasztikus élményeket garantálnak. A hagyományos úszó,- élmény-, csúszda, bébi ,- gyerek- és kalandmedence mellett a relax, sakk, valamint mesterséges kialakítású barlangmedence is várja a vizes élmények szerelmeseit.