Lehet-e cicát vinni egy szállodába?

Lehet-e cicát vinni egy szállodába?

július 28, 2021 Off By touristonline

Az állatokat az emberek nagy része szereti, sokan tartanak is valamilyen kis kedvencet. A cicák közkedvelt házi állatok és nagyon hálásak a sok szeretetért, törődésért, ugyanakkor nagyon makacsok is. A tartásukhoz számtalan felszerelésre van szüksége a gazdiknak, többek között etető és itató tálra, hordozóra, amivel például magunkkal tudjuk vinni őket, valamilyen játékra, de a kaparófa is elengedhetetlen, ellenkező esetben a bútoraink bánhatják meg. Az is nagyon fontos, hogy minőségi macskaeledelt válasszunk a számára, hiszen a nem megfelelő tápláléktól megbetegedhet a gyomra, ennek akár súlyos következményei is lehetnek. A cicákat egy pár órára magukra hagyhatjuk az otthonunkban, ha bent tartjuk őket, de kizárólag abban az esetben, ha bekészítünk számára megfelelő mennyiségű folyadékot.

Na, de mit csináljunk a cicával, ha nyaralni megyünk?

Amikor nyaralni készülünk a családdal megkérhetjük valamilyen hozzátartozónkat vagy barátunkat, hogy ebben az időszakban vigyázzon a cicára és gondoskodjon róla. Amennyiben ez a lehetőség nem áll fenn, rendelkezésre állnak kisállat panziók is, de ezeknek napidíjuk is van. De, ha olyan helyre készülünk, ami állatbarát, nem kérdés, bátran vigyük magunkkal kis kedvencünket.

Vannak olyan hotelek, ahol szívesen látják a cicákat?

Olyat már sokan biztos láttak egyes szállodákban, hogy a gazdikkal ott volt a kutyájuk is. Macskákat ritkábban visznek magukkal a vendégek, de szerencsére ma már bőven válogathatunk olyan hotelek közül is, ahol szívesen látják és fogadják a macskákat, természetesen nem ingyen, hanem felár ellenében. Minden esetre, ha nem találunk elég információt az adott szálláshely weboldalán, keressük őket telefonon és bátran érdeklődjünk, de macska szállító és macska fekhely okvetlen legyen kéznél az utazásunk során.