Kikapcsolódási ötletek az ünnepi hétvégére!

Kikapcsolódási ötletek az ünnepi hétvégére!

április 15, 2019 Off By Polo Marco

Hamarosan elérkezik Húsvét, négy napon keresztül folyamatosan pihenhetünk, ezért szuper kikapcsolódási lehetőségek közül válogathatunk. Ha szeretnétek, egy két napot az otthonotoktól távol tölteni, olvassátok tovább a bejegyzést, adunk néhány hasznos tippet.

Hogyan tervezzetek, ha otthon is szeretnétek pihenni?

Ebben az esetben érdemes két részre osztanotok a hétvégét. A legjobban akkor jártok, ha pénteken és szombaton otthon maradtok, elkészítitek a kedvenc finomságaitokat. Kellemes tavaszi idő várható, ezért akár a teraszon, vagy a kertben bográcsozhattok, grillezhettek. Az ízletes ételeket, desszerteket és italokat a családotokkal, vagy a barátaitokkal együtt elfogyasztjátok. Az igazi nagy beszélgetések biztosan mindenkit feltöltenek. Ha szeretnétek az ünnep hangulatát egy kis mókával megidézni, rejtsetek el kisebb – nagyobb csokikat az udvarban és rendezzetek édességvadászatot.

Hova induljatok, ha szeretnétek kimozdulni?

A vasárnapot, vagy a hétfőt eltölthetitek egy fürdőben. Budapesten számos világhírű fürdő és aquapark vár titeket, ezekben a komplexumokban kipihenhetitek a munka fáradalmait és a húsvéti előkészületeket is.
Részt vehettek különböző masszásokon, elmehettek aromaterápiás kezelésekre, szaunázhattok vagy üldögélhettek a jacuzziban. Persze úszkálhattok, csúszdázhattok és szórakozhattok az élménymedencében.
Ha felhőtlenül szeretnétek szórakozni, mindenképpen vigyetek magatokkal úszósapkát, előfordulhat, hogy néhány medencébe csak akkor mehettek be, ha viseltek sapkát.

Ezekben a fürdőkomplexumokban ízletes finomságokkal várnak benneteket. Éttermekben, kávézókban üldögélhettek a kezelések között, vagy ebédelhettek, vacsorázhattok. Az ünnep alkalmából kellemes meglepetésekre, apró ajándékokra számíthattok.

Ha a természetben szeretnétek eltölteni egy napot, akkor sétálgassatok egy arborétumban.