Irány a karácsonyi vásár!

Irány a karácsonyi vásár!

december 12, 2019 Off By touristonline

Karácsony közeledtével a legtöbb ember ellátogat valamelyik karácsonyi vásárba. Hazánkban Budapesten, egészen pontosan a Vörösmarty Téren kerül megrendezésre a leglátványosabb és legnagyobb karácsonyi vásár. A vásárban rengeteg különleges dolgot vásárolhatunk meg és számos programon vehetünk részt. Érdemes kivinni a gyermekeket is, garantált, hogy teljesen ámulatba esnek majd a gyönyörű fényektől.

Pontosan mi mindent láthatunk a vásárban?

Több, mint 100 kézműves kínálja eladásra szebbnél szebb munkáját, amelyekről elmondható, hogy tényleg páratlan és kivételes darabok. Színpadi programokat is láthatunk, többek között népzenét, világzenét, jazzt és bábelőadást is hallhatunk. Számos gasztronómiai különlegességet is megkóstolhatunk, az ételek között a hagyományos karácsonyi fogásokat is megtalálhatjuk.

Egy fűtött kézműves gyermekjátszó is várja a legkisebbeket, ahol a mókán kívül rengeteg új dolgot elsajátíthatnak, így a kézügyességük is fejlődik. Egy foglalkozásvezető mellett saját készítésű ajándékokat csinálhatnak, mondókázhatnak és még mézeskalácsot is süthetnek.

Nagy tömegre kell számítani, hiszen külföldi látogatókból sincs hiány, ezért kisgyerekkel érdemesebb hétköznap este kilátogatni a helyszínre.