Hurrá, síelünk!

Hurrá, síelünk!

november 28, 2019 Off By Polo Marco

Rohan az idő, nem sokára ismét ideér a tél és elkezdődik a síszezon. Vagyis, ha az idén sem szeretnétek lemaradni erről a kellemes és aktív kikapcsolódási lehetőségről, akkor érdemes már most végig gondolni az előkészületi munkákat és belekezdeni a szervezésbe, legyen szó akár a Szlovén Alpokról. Egyik fontos feladat az utazás megtervezése, ehhez fogunk néhány nagyon jó ötletet adni ebben a bejegyzésünkben.

Mivel menjetek síelni?

Ha jól ismeritek egymást és egy összeszokott, évek óta együtt síelő társaságba tartoztok, akkor érdemes egy mikrobuszt bérelnetek.

Milyen mikrobuszt válasszatok?

Az ideális mikrobusz kiválasztása előtt érdemes néhány dolgot pontosan felmérnetek. Először is számoljátok meg, hogy pontosan hányan fogtok részt venni a sítúrán és döntsétek el azt is, hogy akartok-e vezetni, vagy kértek egy sofőrt. Ez azért fontos, mert a mikrobuszokat meghatározott létszám szállítására tervezték. Általában 6 vagy 9 személy szállítható egy mikrobusszal. A síelésnél azonban nem szabad megfeledkeznetek a felszerelésekről sem. Személyes holmijaitokat biztosan magatokkal kell vinni egy kisebb bőröndben, de ha a saját sí felszereléseteket szeretnétek használni, akkor fel kell mérnetek azt is, hogy mekkora nagyságú raktérre lesz szükségetek. Gondoljátok csak végig, hogy mekkora súlya van a bakancsoknak, az overalloknak, a síruhának és a sílécnek. Ha 9 -en utaztok, akkor bizony lehet, hogy egy utánfutóra is szükség lesz.

A mikrobuszbérlésnél gondoljatok a komfortos utazásra is. A kényelem bizony meghatározó a több órás hideg téli időszakban is. A legjobb, ha olyan mikrobuszt választotok, amelyikben dupla fűtéskör van, tudtok zenét hallgatni, vagy akár filmeket nézni is.

A mikrobuszbérlésnél fontos szempont a biztonság is. Ezért olyan partnertől béreljetek, aki a rendszeresen elvégzi a szerviz munkálatokat is és gondoskodik a gépjármű használatához szükséges engedélyekről, valamint a mikrobusz bérlés ideje alatt elérhetőséget biztosít, így egy esetleges balesetben is támogatást nyújt.

Ajánljuk figyelmedbe a következő kisbusz kölcsönzésére szakosodott vállalkozás mikrobusz választékát, ahol az igényeidnek megfelelő járművet egyszerűen és gyorsan kiválaszthatod.