Védje meg gépjárművét, ha utazni megy!

Védje meg gépjárművét, ha utazni megy!

január 18, 2019 Off By Polo Marco

Frissítés dátuma: 

Számos módon lehet gondoskodni egy gépjármű védelméről, de szerintünk a GPS-es nyomkövetés az egyik legfontosabb eszköz, melyet alkalmazhat. 100%-os módszer nem létezik, ha a járművédelemről beszélünk, ezért mindenképpen érdemes GPS-es nyomkövetés szolgáltatásra előfizetnie, mivel ezzel a technológiával bármikor megtalálhatja járművét, de akár személykövetésre és kisállat követésre is alkalmas lehet. Hogyan is működik ez a nyomkövetés? Cikkünkből kiderül!

Hogyan működik a GPS nyomkövetés?

Ennek a technológiának az alkalmazása rendkívül egyszerű és lényegre törő. A választott cégnél felszerelnek egy nyomkövetőt a gépjárművére, vagy járműveire, mely folyamatosan sugározza a jelet, melyet Ön bármikor megtekinthet számítógépén, és mobiltelefonján. Számos cég kialakított egy oldalt, vagy felületet, csak arra a célra, hogy Ön nyomon követhesse az értéktárgyait.

Milyen szolgáltatások tartoznak a GPS nyomkövetéshez?

A szolgáltatások eltérőek lehetnek cégenként, ezért csak általánosságban tudunk írni erről a témáról, de jellemzően flottakövetés, kisállat nyomkövetés, lopásgátlás. Általában havi díjfizetési konstrukciók vannak az ezzel foglalkozó vállalkozásoknál, aminek az alapszolgáltatása a GPS nyomkövetés. Ha még több szolgáltatást szeretnénk, akkor természetesen többet kell majd fizetnünk havonta. Gyakori plusz szokott még lenni a fogyasztás számon tartása, így mindig tudni fogja, hogy éppen mennyi üzemanyaggal van ellátva a jármű. Sok helyen felárat kérnek el, ha külföldön is használni szeretné a szolgáltatást, de természetesen akadnak olyan cégek, akiknél az alapcsomag része a külföldi GPS-es nyomkövetés. Létezik még olyan szolgáltatás is, mely a raktérnyitást érzékeli, így pontosan tudni fogja, hogy teherutója, vagy kamionja biztonságban van-e, vagy éppen bűncselekmény történik.

Melyik GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó céget válasszam?

Sok cég közül válogathat már, ha GPS-es nyomkövetést szeretne alkalmazni gépjárművénél. Szerintünk a Pettrack Kft. egy kiváló választás lehet, mivel hűségidő nélkül köthet velük szerződést, ráadásul csak akkor fizet, amikor használja is a szolgáltatásaikat. Ha egy megbízható GPS-es nyomkövetéssel foglakozó céget keres, akkor mi mindenképpen a Pettrack Kft-t ajánljuk.