Mit vigyünk magunkkal egy pár napos őszi kikapcsolódásra?

Mit vigyünk magunkkal egy pár napos őszi kikapcsolódásra?

szeptember 22, 2021 Off By touristonline

Ősszel a táj csodás színekben pompázik, célszerű ilyenkor minden hétvégét kihasználni és kirándulásokat szervezni, amíg szép, napos idő van. Többen szeretik ilyenkor az erdőt járni, ahol a vadállatokat is meg lehet lesni, erdei gombákat gyűjteni, sokan kivesznek egy erdei kisházat, ahol pár napot eltöltenek, így kipihenhetik a rohanó hétköznapok fáradalmait a természet közelében. Ez tökéletes kikapcsolódást jelent, főleg így ősszel, de vannak, akik inkább maradnak a wellness hotelek mellett. Ez azért lehet, mert a hotelek jellemzően jobb felszereltséggel rendelkeznek, mint egy erdei házikó, tehát ide több felszerelést magunkkal kell vinni, ezért célszerű autóval utaznunk, hogy minden szükséges dolog kényelmesen elférjen.

Mit vigyünk magunkkal egy több napos erdei kikapcsolódásra?

Először is mindenképp érdeklődjünk a házigazdáknál a ház felszereltségéről, de alap dolgok okvetlen legyenek a tarsojunkban. Bizonyos műszaki cikkek is okvetlen álljanak a rendelkezésünkre, ilyen lehet például a hajszárító, ugyanis az erdőben eleve hűvösebb a légkör, vizes hajjal pedig elég könnyű megfázni. Egy hordozható hangszóró sem árt, ha esetleg esténként szeretnénk valamilyen kellemes zenét hallgatni. A telefontöltőket se hagyjuk otthon, de tartalékban az autóban is hagyjunk egy autós töltőt, ami vészhelyzet esetén is jól jöhet. Tudakozzuk meg, hogy vízforraló például van-e, mivel a hűvös reggeleken jól tud esni egy bögre forró tea, ha nincs, az autóba ez is könnyedén elfér. Amennyiben meg szeretnénk örökíteni a minket körülvevő gyönyörű tájat, dobjunk be a táskánkba egy fényképezőgépet is.

Az őszi utazásunkhoz a szükséges dolgokat igyekezzünk megbízható műszaki webáruház kínálatából beszerezni, ahol minőségi és márkás termékeket forgalmaznak, így kisebb az esélye annak, hogy bármi is meghibásodik az utazásunk során. Azzal, hogy online vesszük meg a dolgokat, időt és energiát sórolunk, ráadásul cipekednünk sem kell, de arra ügyeljünk, hogy minden időben, még az indulás előtt megérkezzen.