Megoldható az olcsó költöztetés?

augusztus 8, 2018 Off By Polo Marco

A költözés hozzá tartozik az életünkhöz. Néha az otthonunkat cseréljük le, de az is előfordulhat, hogy a munkahelyünkön következik be olyan változás, ami miatt elkerülhetetlen a költözés. Ami bizony egy komoly szervezést igénylő összetett feladat, és bizony az árakra is gondolni kell. Ebben a bejegyzésben az olcsó költöztetéshez adunk néhány ötletet.

Mire figyelj, ha a lehető legolcsóbban szeretnéd megoldani a költöztetést?

Először is alaposan nézz szét a költöztető cégek ajánlatai között. Olyan partnert válassz, aki minden részletre kiterjedő ajánlatot tesz, így elkerülheted a rejtett költségeket is. De jusson eszedbe az is, hogy számos olyan költöztető cég van, amely speciális árkedvezményekkel várja ügyfeleinek egy részét. Az olcsó költöztetés általában a diákok és a nyugdíjasok számára érhető el.

Abban, hogy a költöztetés tényleg olcsó legyen, fontos szerepet kap az az autó is, amelyet a költöztetéshez használnak. Ezért olyan partnert keress, aki kifejezetten erre a célra kialakított gépjárművel rendelkezik. Gondold végig mekkora kárt okozhat az, ha a mosógéped a költöztetés ideje alatt elázik, vagy ha véletlenül egyik bútorod feldől. Ezekben az esetekben nem is olyan olcsó a költöztetés. De meg kell említenünk még a rakodást végző munkatársakat is. A megbízhatóság nagyon fontos szempont, de minden esetben olyan partnert válassz, aki garanciát vállal a költöztetésre.

Kivel végeztessük el a költöztetést?

A költöztetés lebonyolításánál azonban az ár mellett van még egy nagyon fontos tényező, amit mindenképpen érdemes figyelembe venni. Nem más, mint a gyorsaság. Megfelelő szervezéssel hozzájárulhatsz te is a gyors és olcsó költöztetéshez. A feladatod nagyon egyszerű, csupán biztosítanod kell a szabad parkoló helyeket az ingatlanok közelében. Erre a legkönnyebb lehetőség az, ha te a saját autóddal oda parkolsz, vagy néhány szemetes kukát leteszel a parkolóba.