Legyél búvár!

október 24, 2018 Off By Polo Marco

A természet rengeteg magával ragadó látnivalóval várja az érdeklődőket. Egyedi szépségű szurdok, zöld hegyek, lankás lejtők, patakok, barlangok. A víz alatti világról nem is beszélve. Igen búvárkodni is lehet. Egyre többen választják ezt a hobbit is. Magyarországon is lehet búvárkodni és a kezdőket is megtanítják.

Hol lehet búvárkodni?

Búvárkodni megtanulhatsz medencében, vagy természetes körülmények között is. Ha medencében szeretnéd kipróbálni ezt a sportot, akkor jelentkezz be az Aquaword Resort Budapest vízi komplexumba búvároktatásra.

Mivel várják az Aquawordben a búvár jelölteket?

Az Aquaword szakértői a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt szerveznek búvároktatásokat. A tanfolyamok résztvevőit egy képzésre kialakított medencével várják és az összes felszerelést is biztosítják.

Az elméleti oktatás mellett a búvárok a próbamerülésre is elkísérik az érdeklődőket.

A búvároktatás után…

A képzés egy indoor diver minősítéssel zárul. Ez az elismerés lehetővé teszi azt, hogy a többi hasonló búvár központban is élvezzék a résztvevők a merülés örömeit.

Lehetőségek az Aquawordben…

Ebben a komplexumban pályát, felszerelést és palackot is lehet bérelni.

Búvároktatás a szabadban…

A természetben is megtanulhattok búvárkodni. Erre kiváló lehetőséget nyújt nektek a Diverword. Itt megszerezhetitek a legtöbb helyen elfogadott Padi minősítéseket is. Ezen kívül klubbokhoz is csatlakozhattok és szervezett túrákon is részt vehettek.

Búvárkodási lehetőségek Magyarországon..

Magyarországon számos helyen búvárkodhatsz. A fővárosban a feneketlen tónál, vagy Csepelen is. De az ország távolabbi pontjain is Gyékényesen, Tatán, Ecseden, Dorogon is szuper körülmények várják a búvárokat. Ha pedig a tenger élővilágára vagy kíváncsi akkor tölts el egy hosszú hétvégét az Adrián…