Legjobb túra és kirándulás applikációk telefonra!

április 18, 2019 Off By touristonline

A túrázás egy kiváló kikapcsolódási forma, azonban nem szabad felkészülés nélkül belevágnunk. Rengeteg mindenre kell figyelnünk, hogy biztonságosan élvezhessük az új tájakat, országokat. Ebben a cikkben bemutatunk Önnek 4 olyan telefonos applikációt, melyek segíteni fognak a túrázás, valamint kirándulás előtt és közben.

GasBuddy

A kirándulás egyik fontos „összetevője”, hogy eljussunk a kinézett helyre. Ha autóval közlekedünk, akkor mindenképpen igénybe kell majd vennünk egy töltőállomást. Ebben fog nekünk segíteni a GasBuddy. EZ az alkalmazás megmutatja nekünk a közelünkben lévő töltőállomásokat, ráadásul az árakat is jegyzi, így kiválaszthatjuk a legolcsóbb üzemanyag lelőhelyet!

 

Airbnb

Valószínűleg mindenki ismeri az Airbnb-t, de azért helye van a listánkon, mivel az egyik legjobb alkalmazás, ha szálláshelyet keresünk egy városban. Beállíthatjuk, hogy mettől-meddig szeretnénk megszállni az adott városban és ez alapján keres nekünk a program szabad szállásokat, otthonokat, szobákat. Ezután már csak a pénztárcánk szabhat határt, hogy hol szállunk meg!

 

Yelp és TripAdvisor

Ez a két alkalmazás szinte elengedhetetlen, ha egy ismeretlen helyen kirándulunk és étkezni, vagy szórakozni szeretnénk. Rengeteg étterem szerepel ezeknek az alkalmazásoknak az adatbázisában, így nagy valószínűséggel lesz értékelés az általunk kinézett helyről. Mivel átlagemberek használják, így megbízható forrásként tekintenek rájuk. Ha egy jót akar étkezni, akkor először mindenképpen nézze meg az éttermet ezekben az alkalmazásokban!

 

Booking.com

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni ezt a programot, mivel már hosszú évek óta jelen vannak. Hasonló, mint az Airbnb, azonban itt hotelek ajánlatait is látjuk, ráadásul beállíthatunk idő, valamint pénzkeretet is, melyek alapján a program kikeresi a számunkra legideálisabb szálláshelyeket. A szűr segítségével tovább is lehet finomítani a számunkra tökéletes szálláshely felszereltségét. Vásároljon telefont egy megbízható GSM boltban!

Ez a négy alkalmazás hatalmas segítséget jelenthet a kirándulás alkalmával, azonban, ha felhőtlenül élvezni akarjuk a programokat, valamint az utat, akkor szükségünk lesz egy megbízható mobiltelefonra. szerezzen be Ön is egyet és élvezze a technológia adta előnyöket!