Kiránduljon házi kedvencével biztonságosan és kényelmesen!

Kiránduljon házi kedvencével biztonságosan és kényelmesen!

március 26, 2019 Off By touristonline

Sokan úgy gondolják, hogy háziállattal egyszerűen rémálom a kirándulás, mivel a legtöbben nem rendelkeznek olyan felszereléssel, mellyel kényelmesen és főleg biztonságosan lehet utazni. Ha jól választ felszerelést, akkor szinte bárhová eljuthat a világban és közben nem kell aggódnia, hogy cicája, kutyája, vagy más házi kedvence megsérül, illetve eltűnik. Cikkünkben ezeket a felszereléseket mutatjuk be!

Hám, nyakörv és póráz!

Értelemszerűen az egyik legfontosabb felszerelések a hámok, nyakörvek és pórázok, mivel ezekkel könnyedén meg tudjuk akadályozni, hogy olyan területre kóboroljon állatunk, ahova nem akarjuk, ezzel is megelőzve, hogy szem elől tévesszük. Számos típusú hám, nyakörv és póráz elérhető már Magyarországon, így biztosan tud olyan típusú terméket választani, mely a legjobban illik az adott házi kedvencéhez, fajtájához és nagyságához.

Szállító box!

A következő hasznos felszerelés a szállító box, vagy doboz. Ilyen fajta dobozt a legtöbben valószínűleg reptereken, vagy a filmekben láttak. Ha az állat nagyon mozgékony és nem akarja, hogy vezetés közben zavarjon, akkor mindenképpen vásároljon egy olyan szállító boxot, amiben kényelmesen elfér az adott házi kedvenc. Soha ne válasszon túl kicsit, mert akkor csak szenvedni fog benne az állat. Léteznek szállító dobozok macskáknak, kutyáknak, nyulaknak, hörcsögöknek, így biztosan talál olyat, amiben kényelmesen, és biztonságosan tudja szállítani kedvencét!

Ha kutyát szállít, akkor mindenképpen érdemes beszereznie egy biztonsági övet is, mivel akár az életét is megmentheti kedvencének.

Ezek lettek volna azok a felszerelések, melyek elengedhetetlenek egy családi, házi kedvences kiránduláskor! Vásárolja meg ezeket a felszereléseket és tegyen kedvence biztonságáról, kényelméről!