Hol tölthetik el a Szilvesztert a családok?

december 12, 2018 Off By Polo Marco

Hamarosan ideérkezik az újév. Előtte sokan szeretnének pihenni, szórakozni, feltöltődni. Egyre több olyan kisgyermekes család van, aki szívesen mozdulna ki otthonról az év utolsó napjaiban. A szállodák örülnek ennek, így minden évben változatos ajánlatokkal várják a családokat.

Hol érezheti jól magát a család minden tagja?

Az élményfürdőkben mindenkit izgalmas programokkal várnak. A felnőttek élvezhetik a szaunák, a masszázsok jótékony élettani hatásait Ha pörgésre vágynak, akkor csúszdázhatnak, ha relaxálni szeretnének, akkor elmerülhetnek a forró termál vízben. A gyerekek pedig egész nap játszhatnak a pancsolóban és a gyerekmedencében.

Hogyan valósítható ez meg?

Ezekben a szállókban a gyermekek pihenésére, kikapcsolódására is ugyanakkora figyelmet szentelnek, mint a felnőtt vendégekére. Használhatóak a rácsos ágyak, az etető szék és persze az étlapon is szerepelnek a gyerekek egészségi állapotához szükséges finomságok.

A családbarát szállók mindenkinek biztosítják a tökéletes pihenést. A gyerekekről átmeneti ideig, a szülők helyett a szállók munkatársai gondosodnak. Képzett óvónők felügyelik a nagyobb, önálló gyermekeket a játszó házakban. A legkisebb lurkóknak animátorok szerveznek ügyességi programokat.

A szilveszteri hangulatról, a fergeteges bulikról, partikról sem kell lemondanotok. A medencék közelében szuper zene mellett, koktélokkal a kezetekben bulizhattok Szilveszterkor. Persze a tinik is táncolhatnak, iszogathatnak. Nekik szinte minden családbarát hotelben mini discot szerveznek.

A szállodák a szilveszteri hagyományokról sem feledkeznek meg. Virslit, hidegtálakat, lencsét, sült malacot biztosan ehettek. És a legfinomabb pezsgők közül válogathattok. A hajnalig tartó mulatozás után persze jól fog esni a tartalmas reggeli, amit azért kora délelőtt fogyaszthattok el.