Koncertek télen világsztárokkal!

november 21, 2018 Off By Polo Marco

Elérkezett a tél. A karácsonyi készülődés mellett, a hosszú, hideg, sötét esték kiváló alkalmat adnak a kulturális feltöltődésre. Art mozik, színházak, koncertek is várják az érdeklődőket. Néhány ismert művész a kisebb településekre is ellátogat. De a következő hónapokban világsztárokkal is találkozhatunk. Akár koncertjegyekkel is megajándékozhatjuk szeretteinket.

Jose Carreras decemberben ad koncertet Budapesten!

A Karácsony előtti koncert exkluzív kulturális élmény lehet, egyedi hangulatot varázsol a kellemes délutáni ádventi sétákhoz. A világhírű tenor egyedi hangszíne, csodálatos dallamok soha vissza nem térő zenei kikapcsolódási lehetőséget jelentenek.
A világ számos országában kitüntetett Jose Carreras kedvenc műfaja az opera, azonban könnyedebb zenei stílusú műveket is hallhatunk tőle. A színpadon ismert magyar művészekkel énekel együtt. Hallhatjuk Polina Pasztercsák szopránénekesnőt. Az Art Anzix Szimfonikus Zenekart János Ács vezeti.

Januárban a világ egyik legidősebb zeneszerzője lép fel hazánkban. Az olasz Ennio Morricone január 23-án ad koncertet Budapesten. A 90 éves filmzeneszerző soha vissza nem térő filmzenei élményekkel fogadja a vendégeket. Az élő legenda minden ismert alkotását hallhatjuk.

A legismertebb magyar előadók is fellépnek a következő hónapokban, szóval akár nosztalgiázhatnak is a szülők, nagyszülők. Demjén Ferenc, Koncz Zsuzsa, Fenyő Miklós… Kiért rajongott régen a család?

Ha egyetlen este szeretnétek együtt kikapcsolódni, akkor Mága Zoltán hagyományos Újévi Koncertje tokéletes lesz mindenki számára. Opera, operett, keringő, népzene. A világszínvonalú zenei előadások, elismert hazai színészek, egyedi látványvilág teszi felejthetetlenné január elsejét.