Kapcsolódjon ki sószobában!

január 23, 2019 Off By Polo Marco

Csak úgy érezhetjük jó magunkat, ha a kikapcsolódásról, testi lelki feltöltődésről folyamatosan gondoskodunk. Élményekben gazdag szórakozási lehetőségeket jelentenek a színházi előadások, vidéki kirándulások, mozipremierek, kreatív foglalkozások, mozgás, tánc, sószoba, wellness…

Miért érdemes ellátogatni a sószobába?

Ezeket a szobákat pihenésre, relaxálásra, gyógyulásra tervezték. A felépítéshez Himalája sótéglákat használnak. Ez az alapanyag számos jótékony élettani hatást vált ki. Kiegészítheti a légúti és bőrbetegségek kezelését; lehetővé teszi a stressz levezetését, erősítheti az immunrendszert.

Hogyan lehet feltöltődni a sókamrában?

A Himalája só jellegzetes narancsos színe miatt megnyugtató hatásokat válthat ki. A kiegyensúlyozottság rövid idő elteltével érezhető. A jellegzetes árnyalat képes elűzni a szomorúságot, sőt örömet vidámságot teremthet.

A világítás valamint a sószoba berendezései segítik a mélyebb ellazulást. A világítástechnikai felszereléseket szabad szemmel alig látható helyekre szerelték. A lámpatestek lehetővé teszik a zavartalan közlekedést. A több színben világító led szalagok tökéletesen passzolnak a Himalája só színéhez, fokozhatják a megnyugtató hatásokat.
A sószobákban órákon keresztül lehet feltöltődni. Speciális kialakítású székek biztosítják a kényelmes testtartást. Elősegítik a teljes ellazulást.

Milyen szórakoztató programokat szerveznek a sószobákban?

A sószobák kiváló akusztikával rendelkeznek, ezért ideális helyszínei a zenei rendezvényeknek. Hangfürdők, kristálytál meditációk, kisebb komolyzenei koncertek rendezhetők itt. A megnyugtató narancs színű sótéglák között lehet jógázni, pilates tornázni, Chi-Kungozni.

Milyen lehetőségeket ajánlanak a gyerekeknek a sóbarlangok?

A legkisebb gyermekek a sóhomokozóban játszhatnak. Az idősebb srácok a szüleikkel együtt vehetnek részt a szervezett programokon.